TORNA LA JORNADA E+P
EMPRESES + PERSONES = OCUPACIÓ !

L’Ajuntament de L’Hospitalet amb la participació del Pacte Local per l'Ocupació estan organitzant la 2ª Jornada per l’ocupació a L’Hospitalet.

Si estàs buscant feina, vine el 17 de Octubre de 8:30h. a 14:00h. al Recinte Firal La Farga

Què et trobaràs?

Entrevistes laborals: podràs fer entrevistes de treball amb empreses que tenen ofertes de feina. Converses directes entre empreses i professionals que busquen feina. Aquesta dinàmica es caracteritza per una breu trobada d’entre 10 i 15 minuts amb l’objectiu de donar l’oportunitat a empreses i professionals per conèixer-se. Imprescindible inscripció prèvia.

Assessorament pràctic i Conferencies:: Podràs aprendre en conferencies, tallers, Màster Class de persones expertes en com trobar feina. Xerrades i assessorament pràctic que t’ajudaran a potenciar el teu perfil professional. És a dir, píndoles i ponències sobre temes que ajudin a la recerca de feina com, per exemple, la creació del currículum actualitzat, consells de com plantejar una bona entrevista de treball, entre d’altres. Aquestes xerrades s’impartiran de la mà d’experts en temes relacionats amb la recerca de feina i es caracteritzaran per ser curtes i pràctiques. Espai obert a tothom fins omplir l’aforament.

Mostra d’empreses : Podràs descobrir empreses que tenen productes i serveis que et poden ajudar en el teu viatge de recerca de treball. Exposició d’empreses en un espai obert per aquelles persones interessades en noves formes de buscar feina.

Punt d’informació del servei d’ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet: punt en el qual estarem a la teva disposició per resoldre qualsevol tipus de dubte i guiar-te perquè tinguis la millor experiència.

Si necessites més informació escriu al mail AjuntamentHospitalet@cloudtalent.es

Reserva't el dia: 17 de Octubre, de 8.30 h. a 14.00 h. al Recinte Firal La Farga (entrada C. Girona 10, 08901 L'Hospitalet de Llobregat)

Empreses

¿Aún te quedan dudas? Escríbenos y responderemos todas tus preguntas

    Ir al contenido