Noticias, Otros, RRHH

Jornada E+P – MOSTRA D’EMPRESES

Gràcies a la generositat de les empreses que participen en el Showroom, a la Jornada E +P, a demés d’entrevistes laborals i xerrades, podrem gaudir d’un espai on diverses organitzacions ens mostraran els seus serveis i productes.

 
PSICOSOFT

Sabies que cada vegada s’utilitzen més vídeo jocs en el procés de selecció de personal?

Amb aquests jocs es valora la forma en què els professionals afronten diferents situacions del dia a dia des del punt de vista del pensament; la manera d’analitzar la informació de manera àgil, metòdica i rigorosa, i de les habilitats per a prendre decisions i resoldre problemes amb rapidesa i creativitat.

A la Jornada E+P podrem posar a prova les nostres habilitats de pensament, de forma individual i en grup, a través d’aquests vídeo jocs. No us ho perdeu!!!

 

 
FUNDACIÓN QUIERO TRABAJO

Com hem de vestir-nos i maquillar-nos per a una entrevista de Treball.
Sabies que com et veus físicament i com vas vestide té un gran impacte en la teva confiança i la teva autoestima?

Fundación Quiero Trabajo és una organització sense ànim de lucre, que treballa des de 2016 per a afavorir la inclusió sociolaboral de dones en risc d’exclusió mitjançant l’ús eines pràctiques i emocionals.

Ajuda a apoderar a persones, especialment dones, potenciant les seves aptituds i actituds i dotant-les d’eines per a afrontar amb èxit el procés de selecció i l’entrevista de treball.

Assessoren en diferents aspectes de la recerca de feina i especialment en el aspecte físic. Les voluntàries d’estilisme treballen amb les candidates per a ajudar-les a trobar un conjunt de roba adequat, de manera que les participants es trobin còmodes, confiades i projectin una bona imatge en el moment de la seva entrevista.

A la Jornada E+P tindrem estilistes que ens donaren consells sobre com millorar la nostra imatge per anar a una entrevista laboral empoderades.

 
 
Centre d’Estudis de Formació Professional Oficial CEAC

Quienes somos

En CEAC llevamos más de 75 años creando profesionales y ayudando a nuestros alumnos a conseguir el trabajo con el que siempre han soñado. Para que alcancen sus metas, ofrecemos la oferta formativa de FP Oficial más completa del mercado, homologada por el Ministerio de Educación y Formación Profesional, en la que incluimos dos cursos previos de técnicas de estudio y memorización, así como un curso de especialización y otro de idiomas.

Dónde estamos

Nuestro campus de L’Hospitalet de Llobregat, con código de centro 08078282, tiene más de 6.000m2 y está equipado con tecnología vanguardista y con las innovaciones más punteras adaptadas a todas las titulaciones que ofrecemos. Tenemos otros dos campus con las mismas características en Madrid y Valencia, sumando un total de 28 titulaciones de FP Oficiales procedentes de 6 áreas formativas: Administración y Gestión, Comercio y Marketing, Imagen y Sonido, Informática y Comunicaciones, Sanidad y Servicios Socioculturales y a la Comunidad. Además, nuestros alumnos tienen la posibilidad de estudiar tanto de forma presencial en nuestros centros como a distancia.

Qué hacemos

Nuestro objetivo es ayudar a impulsar la formación y el futuro de aquellas personas que no se conforman y que quieren seguir creciendo profesionalmente. Lo conseguimos gracias a nuestra metodología educativa “Learning by Doing”, en la que nuestros alumnos aprenden poniendo en práctica todos los conocimientos teóricos que adquieren en las aulas. De esta forma conseguimos que nuestros egresados salgan muy preparados para enfrentarse al mundo laboral, confiando plenamente en sus habilidades, lo cual ratifica que nuestro índice de empleabilidad se sitúe en un 85%.

El 12 de diciembre realizaremos dos actividades prácticas:

  • Taller de RCP: impartido por nuestro docente Roberto Voces.
  • Taller de pomada de óxido de zinc: impartido por nuestra docente Itziar Aldaluz.

Y también, nuestro director, Miguel Puertas, estará haciendo entrevistas laborales

 
 
ORIENTADORA DE 0RIENTADORES

“Destaca les teves competències amb el mètode STAR a una Entrevista de Feina”
Et passa que quan arribes a l’entrevista de feina no tens clar com volen que els expliquis les teves competències?

La Mireia Gargallo amb la seva llarga trajectòria de més de 20 anys a la orientació laboral sap que a l’hora de participar en una entrevista de feina, és essencial no només coneguis les teves pròpies competències sinó també comunicar-les de manera efectiva. Utilitzant el mètode STAR (Situació, Tasca, Acció i Resultat), podràs narrar les teves experiències d’una manera estructurada i captivadora, generant interès a l’entrevistador.
Vols saber com fer-ho?
Jugarem amb les cartes de les competències de “Piensa en Competencias”:

  • Tries una carta, entens la seva definició i la defenses
  • Portes pensada una que vulguis fer servir a la teva propera trobada amb una empresa.

Veuràs que et canvia la forma d’explicar-te exponencialment!

Vine abans de la teva entrevista per aprendre una tècnica que:

  • T’ajudarà a estructurar la teva resposta d’una manera coherent i persuasiva.
  • Et permetrà adaptar aquesta estructura a la teva situació particular.

Quins exemples específics de la teva experiència t’agradaria destacar utilitzant el mètode
STAR? Vine que t’ensenyem!

psicosoft-logo-min
quiero-trabajo_web
orientadora de orientadores
logo-500x500

I tot això a l’Espai Auditori del Recinte Firal La Farga.

Reservat la data: 12/12/23
Recordeu que us heu d’inscriure per assistir-hi.

Si necessites més informació escriu al mail:  AjuntamentHospitalet@cloudtalent.es

Write a comment

¡RECIBE NUESTRA NEWSLETTER!

Ir al contenido