Noticias, Otros, RRHH

Jornada E+P – MASTER CLASS

Jornada E+P Empreses + Persones = Ocupació
MASTERCLASS

 

A la Jornada E +P i, dins de l’espai de l’auditori, podrem gaudir de conferències, xerrades, màster class i debats que ens ajudaran a preparar-nos per trobar feina. No us perdeu a aquest ponents 

 
09:30 h. – Mónica Mendoza:

 

 

“Cómo saberse vender en el mundo laboral” Mònica és speaker internacional especialitzada en vendes i desenvolupament personal. Està inclosa en el llibre Top 100 Speakers Spain (segons la prestigiosa agència Thinking Heads). Ex directora comercial d’una startup d’Internet i autora dels llibres: “Lo que NO te cuentan en los libros de ventas” (11a.edició), “Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores” (5a.Edició) i “Las 12 únicas maneras de captar clientse”, tots d’Editorial Planeta. Ens donarà tips sobre com ens hem de vendre nosaltres mateixos, que som el tresor més important que tenim. Com descobrir el nostre potencial i apoderar-nos.

https://www.linkedin.com/in/monicamendozacastillo/  || Twitter: @MonicaVentas

 

 

10:15 h. – Virginio Gallardo:

 

 

“Aprender es cambiar: no dejes de aprender a aprender para encontrar la profesión de tus sueños” Virginio és soci director de Humannova, expert en transformació cultural, lideratge, innovació, aprenentatge. Speaker internacional i autor de llibres com “El liderazgo transformador” Ed. Profit. Acaba de publicar el seu últim llibre: “Aprender es cambiar” (Ed. Profit), un llibre molt recomanable perquè ens dóna les claus de com aprendre al llarg de tota la vida  i tenir empleabilitat, encara que els treballs canviïn contínuament. Ens en parlarà d’aquestes claus a la seva Master Class.

https://www.linkedin.com/in/virginio-gallardo/  || Twitter: @Virginiog

 

 

11:00 h. – Alex López:

 

 

Com canviarà linkedin en 2024 si estàs buscant feina”. Alex és fundador de Sartia, empresa especialitzada en assessorament, selecció i formació per a empreses de retail. És un gran apassionat del Social Selling i les Xarxes Socials i uns dels experts més coneguts en Linkedin, amb mes de 30 anys d’experiència en el món de les vendes i 13 en l’entorn digital. Speaker internacional. Col·labora amb les principals escoles de negoci i empreses del país. Alex a la seva Master Class ens ajudarà a conèixer el Linkedin del 2024 amb tips per buscar feina.

https://www.linkedin.com/in/alexlopezsocialselling/  || Twitter: @Retailmeeting

 

 

11:45 h. – Joan Clotet:

 

 

“Tu trabajo del futuro eres tú“. El Joan es defineix com “Humanista Digital”. La seva experiència en el món de la tecnologia combinada amb la seva experiència en la gestió del talent ens aportarà una visió molt completa sobre el treball del futur en la seva Master Class. Joan és assessor en talent digital, facilitador, Coach executiu . Combina propòsit, capacitats i experiència en negoci, tecnologia i talent per acompanyar a empreses i persones cap al futur. És el coordinador a Barcelona del Master en Gestió Estratègica del Talent de les Persones de la Universitat de Mondragon i Teamlabs. És membre de la Comissió Consultiva de la Fundació Factor Humà. Coautor del llibre de desenvolupament personal: “¿Quién quiere a Pepe?” de Empresa Activa.

https://www.linkedin.com/in/joanclotet/  || Twitter: @JoanClotet

12:30 h. – CCOO 

“Parlem de feina. Aproximació a la situació del món laboral i els drets laborals per la gent jove.”

 

13:00 h. – Loïc Pascual i Míriam Díez (coordinadors de programes d’ocupació de PIMEC)

 

 

“Apropem l’orientació laboral a la teva realitat” Aquesta ponència està dissenyada per oferir una comprensió detallada del procés d’orientació laboral, definint els passos que les persones poden seguir per millorar les seves perspectives professionals.
Es destacaran les estratègies pràctiques per aconseguir el creixement professional. L’orientació professional busca capacitar les persones amb les eines necessàries per prendre decisions informades i progressar de manera efectiva en les seves carreres, independentment de la seva situació laboral actual.
La Míriam és psicòloga, té un postgrau de Direcció de RRHH i cursos d’especialització com a Tècnica d’Ocupació. Té una clara vocació assistencial i de servei a les persones. Va treballar uns anys a recursos humans i ara en farà 10 que treballa en l’àmbit de l’orientació laboral. Actualment és coordinadora del programa Orienta a Pimec. Conscient de que la persona és el centre i el motor que fa materialitzar els canvis, es dedica a acompanyar a les persones en el seu desenvolupament personal i professional, ajudant- les a maximitzar tot el seu potencial reforçant l’autoconfiança, les habilitats i millorant les
competències.

www.linkedin.com/in/míriamdíez

El Loïc Pascual és graduat en pedagogia amb màster en gestió i direcció de recursos humans per la UPF Business School of Management, amb experiència en la selecció de personal i la orientació laboral. Coordinador de programes d’ocupació de Pimec, actualment del programa Projecta’t. És un fervent defensor del potencial que totes les
persones portem dintre i de l’ajuda que ens ofereix la orientació professional en aquestsentit, ajudant-nos a treure el millor de nosaltres i sempre posant la persona i la seva realitat al centre de totes les actuacions que s’emprenguin.

www.linkedin.com/in/loicpascualtalon

 

13:30 h. – Vanessa Sendrós (Fundación Salud y Comunidad):

 

 

Vols ser una de les persones seleccionades?” La Vanessa de “FUNDACIÓN SALUD Y COMUNIDAD” es defineix com una apassionada en l’orientació sociolaboral. Disposa de formació universitària específica com a pedagoga i com a coach sociolaboral. Després de més de deu anys acompanyant en els processos de selecció i recerca de recursos amb un perfil molt ampli de persones, ha implementat estratègies per a impulsar el desenvolupament de competències personals, socials i laborals que fa que situïn a la persona en una posició favorable davant l’ocupació i possibilitin l’accés i manteniment d’un lloc de treball. És Coordinadora de programes d’inserció sociolaboral a la Fundació Salut i Comunitat, entitat que treballa des de fa més de 25 anys en la investigació, prevenció, intervenció i sensibilització sobre diverses problemàtiques sanitàries i socials que afecten, especialment a col·lectius en risc o en situació d’exclusió social.La vanessa ens ajudarà a entendre qué és un ATS i el seu funcionament en el cribratge de CV per als processos de selecció, informació bàsica per ser seleccionats en aquests moments en que cada vegada s’utilitza més la IA en els processos de selecció. Si les empreses reben 300 currículums per un procés de selecció i a través d’un software redueixen a 30 seleccionats, com a participants en el procés de selecció ens interessa saber què hem de fer per tal de ser aquests 30.

 linkedin.com/in/vanessa-sendrós

I tot això a l’Espai Auditori del Recinte Firal La Farga.

Reservat la data: 12/12/23
Recordeu que us heu d’inscriure per assistir-hi. en el

Si necessites més informació escriu al mail:  AjuntamentHospitalet@cloudtalent.es

Write a comment

¡RECIBE NUESTRA NEWSLETTER!